Gyógytornász csapatunk

Rendszeresen részt veszünk hazai és külföldi továbbképzéseken, kurzusokon, hogy a legújabb módszerek ismeretében és biztos tudással foglalkozzunk betegeinkkel. Rendkívül fontosnak tartjuk folyamatos szakmai képzésünket, gyógytornász rendelőnk megnyitása nagy öröm számunkra, szeretettel várjuk régi és új pácienseinket!

Banai Eszter

Gyógytornász

Egészen kiskoromtól közel állt hozzám a mozgás, kicsi gyermekként kezdtem rendszeresen, majd versenyszerűen sportolni. Ez a szenvedély döntően befolyásolta a későbbi pályaválasztásomat.

A napi szintű edzés és a versenyek számtalan előnye mellett megtapasztaltam a fizikai igénybevétel okozta panaszokat is, így megoldásokat keresve egyértelművé vált az utam, gyógytornász lettem.

12 éve vagyok a pályán, ebből 9 évet Olaszországban töltöttem, ahol saját praxist alapítottam. Nagyon fontosnak tartom, hogy mindazt a tudást, amelyet több mint egy évtizedben megszereztem, itthon kamatoztassam.

A szakmám legszebb része, hogy másoknak segíthetek, hatalmas ajándék, ha a kezelések eredményeként láthatom a gyógyulást.

Kratochvill Renáta

Gyógytornász

Gyerekkorom óta szerves része az életemnek a sport, emellett pedig mindig is gyógyítással szerettem volna foglalkozni. Ennek következtében 2012-ben felvételt nyertem a Semmelweis Orvostudományi Egyetem gyógytornász szakára, majd ezt követően 2018-ban a fizioterapeuta mesterszak elvégzésével fejeztem be egyetemi tanulmányaim.

Hivatásom mellett 2015 óta önkénteskedek a Bátor Tábor Alapítványnál, ami szintén hatalmas motivációt és erőt ad a mindennapokra, illetve rádöbbent arra, mennyit jelent a feltétel nélküli szeretet és odaadás.

Célom, hogy a klasszikus értelemben vett gyógytorna keretein túllépve pácienseim jó hangulatú, beteg orientált kezeléseken vehessenek részt, valamint a probléma megszűnése után is bátran, bizalommal fordulhassanak hozzám.

16

év szakmai tapasztalat külföldön és itthon

32

elvégzett nemzetközi és hazai tanfolyam

20.000

kezelés a legmodernebb kezelési módszerekkel